České balení hororového dobrodružství Kholat
Kholat Novinka České balení hororového dobrodružství Kholat

České balení hororového dobrodružství Kholat

Michal Burian

Michal Burian

8

Manuál, digitální soundtrack, komiks a plakát A3 za pouhých 449,- Kč (16,99€).

Reklama

Distributorská společnost Comgad odhalila české balení hororového dobrodružství Kholat. Hra vyjde 12. června letošního roku v profesionální české verzi s titulky ve speciálním balení, jehož součástí bude digitální soundtrack a dále tištěný komiks a plakát.

Kholat je příběhová/zážitková hra z pohledu první osoby, kterou vyvíjí nezávislé studio IMGN.PRO a která se inspirovala skutečnou událostí kolem zániku Djatlovovy výpravy. Hráči v ní budou sledovat skupinu ruských studentů, která se vydala na výpravu do severní části pohoří Ural. Tým ale svého cíle nedosáhne – celá skupina za záhadných okolností zahyne.

Na místo vyráží záchranná výprava. Nacházejí jen stan, který je rozerván zevnitř. Těla studentů, která ani nejsou zcela oblečena, najdou v okruhu několika stovek metrů. Všechno poukazuje na jakousi událost, která způsobila náhlou paniku a vedla k tragickému chaotickému úniku. Hráč je vržen do oblasti, kde k neštěstí došlo, několik let poté a má šanci odhalit skutečnou příčinu této tragické události.

Zaujala vás hra Kholat? V našem obchodě GameExpres titul předobjednáte za pouhých 449,- Kč (16,99€).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama