Last Train Home Novinka České Last Train Home láká v nové ukázce na epický boj o přežití

České Last Train Home láká v nové ukázce na epický boj o přežití

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Hra vyjde také ve fyzické edici.

Reklama

Brněnští vývojáři ze studia Ashborne Games v rámci týdne českých a slovenských her a prezentace Direct Showcase zveřejnili nový trailer z blížící se survival strategie Last Train Home, která vypráví příběh československých legionářů. Ukázka opět kombinuje hrané momenty se záběry přímo ze hry, což je koncept, který autoři upřednostňují ve valné většině dosavadních materiálů.

V nejnovějším výše přiloženém traileru vývojáři vysvětlují, že se budete muset v průběhu cesty nehostinnou Sibiří starat o chod lokomotivy, přípravu potravin nebo opravy zbraní a uniforem. Neméně důležitou funkci budou mít doktoři, které čeká v samostatném vagonu léčení zraněných vojáků.

Jednotlivé profese ale budete moci dle libosti upravovat, takže třeba z vašeho kuchaře pro vybrané mise uděláte kulometčíka. Každý voják navíc disponuje odlišnými statistikami, takže bude pro splnění jednotlivých úkolů v první řadě důležité sestavit silné a vzájemně se doplňující družstvo. Last Train Home vychází již 28. listopadu na PC (Steam).

Zástupci studia zároveň se zveřejněním nové ukázky potvrdili, že plánují po vydání přinést minimálně jedno dodatečné rozšíření s názvem Legion Tales. Kromě digitální edice hry bude v omezeném počtu dostupná také fyzická edice, kterou si již nyní můžete předobjednat v obchodech Xzone, JRC a Alza.

České Last Train Home láká v nové ukázce na epický boj o přežití
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama