GZW Novinka České studio Madfinger Games představilo realistickou akci Gray Zone Warfare

České studio Madfinger Games představilo realistickou akci Gray Zone Warfare

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Windows PC

Hra nabídne otevřený svět a zamíří exkluzivně na PC.

Reklama

Vývojáři z brněnského studia Madfinger Games, které v minulosti přineslo úspěšné mobilní tituly ze sérií Shadowgun a Dead Trigger, představili novou hru s názvem Gray Zone Warfare. Ta na rozdíl od dosavadní produkce studia zamíří exkluzivně na PC (Steam). Žánrově se jedná o taktickou akci z pohledu první osoby, která vás vezme do otevřeného světa pulzující džungle.

Vývojáři se zaměřili především na realismus, taktiku a imerzivní hratelnost. Zážitek je postaven na multiplayerových misích proti lidským soupeřům i počítačem ovládaným nepřátelům, proti kterým se postavíte buď sami nebo v kooperaci s přáteli. Právě důraz na týmovou spolupráci má být jednou z charakteristických vlastností Gray Zone Warfare. Proklamované zacílení na realismus a hardcore mechaniky se kromě hratelnosti promítne také do způsobu získávání potřebného vybavení, o které budete moci v případě smrti přijít.

Kromě týmové spolupráce bude proto hrát prim spíše pomalejší postup, detailní průzkum prostředí a důkladné plánování jednotlivých kroků. Pozadu by rozhodně neměla zůstat ani grafická stránka, o kterou se postará Unreal Engine 5. Datum vydání zatím neznáme. Výše v náhledu se můžete podívat na premiérový trailer, který ukazuje záběry z pre-alfa verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama