České titulky v Uncharted: The Nathan Drake Collection jen pro třetí díl
Uncharted: The Nathan Drake Collection Novinka České titulky v Uncharted: The Nathan Drake Collection jen pro třetí díl

České titulky v Uncharted: The Nathan Drake Collection jen pro třetí díl

Filip Němec

Filip Němec

31

<strong>Na vlastní oči jsme viděli v pohybu druhý díl na konzoli PlayStation 4</strong>.

Reklama

Včerejší odpoledne v české pobočce Sony patřilo prezentaci nadcházejícího remasteru posledních tří dílů dobrodružství Nathana Drakea. Pozvání na akci jsme samozřejmě nemohli odmítnout a přestože bychom raději viděli v pohybu čtvrtý díl, i tato kolekce vzbuzuje velké nadšení a mnohé přítomné naladila i na vlnu nostalgie.

Jedna z prvních otázek mířila na českou lokalizaci, která dopadla dle očekávání. Titulky bude obsahovat pouze třetí díl, který je nabídnul už jako samostatný díl na PS3, první dva díly zůstávají bez české lokalizace.

Zhlédnout jsme mohli krátkou ukázku z hraní druhého dílu a dostalo se nám tak možnosti na vlastní oči zhodnotit vylepšený vizuál. Na nejnovější produkci samozřejmě výsledná grafika nemá, přesto se i mezi současnými hrami úplně neztratí. Největší zásluhu na výsledném dobrém dojmu má přítomnost antialiasingu a díky vyššímu výkonu konzole jsme byli svědky nejspíše také lepšího vykreslení vzdálenosti. Otázkou samozřejmě zůstává, jak bude vypadat remaster prvního dílu, který vyšel hned na začátku životního cyklu třetího PlayStationu.

Uncharted: The Nathan Drake Collection vychází 9. října. Kompilaci předobjednáte na Xzone.cz za 1299 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama