Český Microsoft připomíná hry, které letos vyjdou pro Xbox 360
Dragon Age: Inquisition Novinka Český Microsoft připomíná hry, které letos vyjdou pro Xbox 360

Český Microsoft připomíná hry, které letos vyjdou pro Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

24

Dragon Age: Inquisition, Dying Light, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Thief, Watch Dogs a další.

Reklama

Xbox One se u nás ještě nějaký čas oficiálně prodávat nebude, českému Microsoftu tak nezbývá nic jiného než lákat na podle nich nabitý rok 2014 pro fanoušky konzole Xbox 360. Podle tiskové zprávy nás letos čeká nášup novinek, které žádného hráče nenechají chladným.

Spousta níže uvedených titulů vyjde i na jiné platformy, včetně PS4, Xbox One, PC nebo PS3. Více informací na kartě každé hry.

Dragon Age: Inquisition (EA)

Objevte obrovský, fantasy svět na pokraji katastrofy v akční RPG , kde herní zážitek vytváříte jenom vy a vaše volba. Zanechte odkaz v expanzivním otevřeném světě plném komplexních postav, náročných bojů a obtížných rozhodnutí. Katastrofické události uvrhly zemi Thedas do chaosu. Draci vrhají stín hrůzy nad kdysi klidným královstvím. Mágové se vydali do totální války proti despotickým templářům. Národy povstaly proti sobě a je jen na vás, aby byl obnoven pořádek.

Dying Light (Warner Bros.)

Akční survival horor hra z pohledu první osoby se odehrává v obrovském a nebezpečném otevřeném světě. Ve dne hráči prozkoumávají civilizační ruiny v honbě za surovinami a materiálem, ale v noci se z lovce stává kořist, která se ukrývá před zuřivými oběťmi epidemie.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (Konami)

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes dává fanouškům ochutnat to nejlepší ze série Metal Gear Solid v bezkonkurenčním vizuálním kabátě. Kriticky uznávaná série Metal Gear Solid baví fanoušky po celá desetiletí a do jisté míry revolucionalizovala žánr akčních stealth FPS.

Plants vs. Zombies Garden Warfare (EA)

Plants vs Zombies Garden Warfare kombinuje akční střílečku, humor a zasazení do světa velmi populární hry Plants vs Zombies s hrou více hráčů. Hráči budou v rolích rostlin a zombií v ohromujícím světě plném překvapení.

Project Spark (Microsoft Studios)

Projekt Spark je dokonalé digitální hřiště pro kreativní hráče všech věkových kategorií. Nabízí jednoduchý způsob, jak vytvořit a hrát své vlastní světy, příběhy a hry téměř bez limitů. O všechny vaše výtvory se můžete podělit s online komunitou a také si prohlédnout světy a příběhy, které si pro vás připraví ostatní hráči.

Thief (Square Enix)

Garrett, mistr cechu zlodějského, vystoupí ze světa stínu. V tomto světě plném zrady, strachu a útlaku, jsou jeho vlastní schopnosti jediné, čemu může opravdu důvěřovat. Dokonce i ti nejopatrnější občané a jejich nejlépe střežené poklady nejsou v bezpeční před Garrettem a jeho uměním.

Titanfall (EA)

Od jednoho z původních tvůrců a designerů série Call of Duty přichází nejoceňovanější hra letošní E3. Titanfall dostane hráče doprostřed konfliktu mezi Interstellar Manufacturing Corporation a lidovou milicí. Základ hry tvoři rychlá a pestrá akce, hráči se mohou pohybovat po zdech ve stylu parkouru a mají schopnost ovládat obrovské roboty podobné mechům tzv. titány. Svoboda přepínání mezi pilotem a titanem umožňuje hráčům upravovat taktiku boje. Útočit nebo utíkat v závislosti na situaci dodává akci výrazně větší hloubku.

Warface (Crytek)

Warface: Xbox 360 Edition je free-to-play, on-line first-person střílečka pro Xbox 360, vytvořená společností Crytek. Warface je charakteristický živou grafiku a intenzivní hratelností. Vydejte se do futuristického světa elitních vojáků týmu Warface kteří bojují s bezohlednou vojenskou silou Blackwood.

Watch Dogs (Ubisoft)

Ve Watch_Dogs, budete hrát za Aiden Pearce, brilantního hackera, jehož trestní minulosti vedla k tragédii v rodině. Vydáváte se po stopě těch, kteří ublížili vaší rodině, a díky svým schopnostem jsou veškeré moderní technologie v okolí vaším pomocníkem. Už jste někdy přemýšleli, jaké by to bylo, kdybyste měli na semaforu vždy zelenou nebo přístup ke každé průmyslové kameře ve městě?

World of Tanks: Xbox 360 Edition (Microsoft Studios)

Dlouho očekávaná verze globálního on-line multiplayerového fenoménu vyvinutá pro Xbox 360 se věnuje válčení tanků v první polovině 20. století. Ovládejte nejúspěšnější tanky historie a zažijte intenzivní souboje a zapojte se do globálních on-line bitev, kde taktika a koordinace jsou klíčem k vítězství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama