Expedition Zero Novinka Český survival horor Expedition Zero má nový trailer a vydavatele

Český survival horor Expedition Zero má nový trailer a vydavatele

Jan Urbančík

Jan Urbančík

9
Platformy Windows PC

Na Steamu už je k dispozici také demo.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že v českém studiu Enigmatic Machines vzniká hra, která se původně jmenovala Lost Expeditions, nedávno však došlo k přejmenování na Expedition Zero. A zatímco běží uzavřené playtesty, dočkali jsme se prvního plnohodnotného traileru.

Na úvod je třeba říct, že Expedition Zero je survival horor situovaný do Sibiře, která je však zdevastovaná pádem meteoritu. Vojenské základny se odmlčely a zdejší obyvatelé mluví o podivných nestvůrách pojídajících maso a zdevastovaných vesnicích. Sovětská výzkumná expedice s označením "Zero" se vydá místo prozkoumat, ale hned první den byl kontakt s nimi ztracen. Vy se ujmete posledního přeživšího z této expedice, který se bude snažit přežít v těchto nehostinných podmínkách, zjistit, co se s expedicí stalo a pochopitelně se také vrátit do bezpečí.

Během hraní se nevyhneme konfrontacím s různými monstry, v Expedition Zero však není klasický bojový systém. Namísto zbraní budeme používat naši vynalézavost a technické dovednosti. Svou výstroj a vybavení si budeme postupem času vylepšovat.

Nový trailer je spíš atmosferický, není v něm ukázaná hratelnost, nicméně na ni se můžete podívat velmi jednoduše. Na Steamu je totiž k dispozici několik screenshotů přímo z hraní a hlavně si můžete vyzkoušet nově vydané demo, které nese název Lost Expeditions: Station One. Dozvěděli jsme se také to, že hru bude vydávat společnost tinyBuild, která stojí za tituly jako Hello Neighbor, Graveyard Keeper, Speedrunners, Punch Club a z poslední doby třeba Not for Broadcast.

Datum vydání zatím známé není, ale pokud se chcete dozvědět víc, můžete se přidat na oficiální Discord server, kde za pár dní proběhne AMA s vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama