Cestou necestou na E3 2011: Modern Warfare 3
Speciály Call of Duty Článek Cestou necestou na E3 2011: Modern Warfare 3

Cestou necestou na E3 2011: Modern Warfare 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

19

Po menším zpomalení v podobě hříčky od Nintenda je načase nažhavit motory a podat si jednu z největších her letoška.

Reklama

Náš seriál o nejžhavějších hrách výstavy pokračuje a my se chystáme na další díl blockbusterové série Call of Duty: Modern Warfare. Co má pro nás Makarov nachystáno?

Co zatím víme

Vezmeme-li to kolem a kolem, o Modern Warfare 3 víme díky únikům téměř všechno od příběhových zvratů po velikost trenek kapitána Price. Zdaleka ne všichni si ale rozhodli zkazit překvapení a možná si chtějí něco nechat na listopad. Vezmeme to tedy okrajově.

Především si tedy zaškrtejte v kalendáři datum 8. listopadu 2011, kdy nám balíček se hrou zapálí ruce. Vás ale zajímá hlavně příběh. Ti, co dohráli druhý díl ví, že je Makarov opět na útěku a Rusko pokračuje v invazi do Spojených států. Třetí díl chytá příběh za pačesy ihned po konci dvojky a pokud můžeme soudit dle vypuštěného teaseru, čeká nás uširvoucí výprava po celém světě a kulkám neunikne ani Karlův most.

Epičnost na videozáznamu

Všemi informačními kanály zní především zlotřilé hlášky Makarova, které se dělí na čtyři věty:

1. Zničte nepřátelskou naději na vítězství

2. Využijte všechno ve svůj prospěch

3. Využijte slabiny vašeho oponenta

4. Útočte z neznámé strany

Celkově bychom se měli prostřílet 15-ti úrovněmi napříč Paříží, Prahou, Manhattanem, Berlínem, Dubajem a dalšími státy. Návrat hlásí Soap, Price a další oblíbenci. Menší spekulací je také zničitelné prostředí v multiplayeru, zatím tomu ale věřit nemůžeme.

Co očekávat na E3?

Především oficiální detaily. Vše, co jsme prozatím měli možnost spatřit (vyjma oficiálního traileru) bylo převzato z globálního úniku informací a i přesto, že se zdroje zdají být dostatečně důvěryhodné, my to prostě chceme černé na bílém.

Teaser byl navíc malým náznakem, co všechno může dorazit na výstavu a my chceme rozhodně být u toho. A nebyla by to výstava bez pořádné ukázky singleplayeru i multiplayeru hezky in-game. Snad tedy za týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama