Cestou necestou na E3: Assassin's Creed Revelations
Speciály Článek Cestou necestou na E3: Assassin's Creed Revelations

Cestou necestou na E3: Assassin's Creed Revelations

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Výstava je ještě nějaký ten kus cesty před námi a my hledáme další hit, o kterém se chceme na E3 dozvědět co nejvíce.

Reklama

A nebylo by to E3, pokud by se do ní nezapojil Ezio, Altair a Desmond a jejich epické ukončení příběhu. I přesto, že se nám Assassin’s Creed: Revelations představil teprve nedávno, útěk informací byl masivní a o titulu jsme se dozvěděli opravdu mnoho. Vy jste tomu mohli být svědky v našem mega-preview a netřeba dodávat, že se i přes počáteční nedůvěru na závěr neuvěřitelně těšíme. Ale popořadě.

Co zatím víme

Ubisoft neškůdlil a odhalil hodně, především co se příběhu a zasazení týče. Hra se bude odehrávat převážně v Istanbulu a hodlá pokračovat ve šlápějích Ezia, kterému je nyní přes padesát. Ten je na své pouti do pevnosti Masyaf, kde hledá odpověď na mnohé otázky včetně původu Altaira, který kdesi schoval mocný artefakt.

Jak nedávno odhalil Game Informer, Ezio dosáhl špičky svého výcviku a nyní prožívá jakousi krizi středního věku, zatímco hledá svůj osud a cíl celého příběhu. Nově se v sérii hlásí o slovo vystřelovací hák, jenž se využije pro rychlé cestování po střechách, okořenění soubojů či dalších radovánek ve městě. Ezio by měl také umět upižlat více jak 300 druhů bomb.

AC: Revelations nabídne nový pohled na multiplayer a jeho kompletní reinovaci. Tentokrát se neobejde bez příběhových misí, nových módů, možnosti tvořit klany a pořádného přizpůsobení avatarů.

Teaser plný tajemství

Když se začaly objevovat postupné teasery, stále jsme byli na vlnách neznáma a mohli jen tápat, o co se vlastně jedná. Ve včerejší čerstvé ukázce sice nebylo vidět zhola nic, ale částečně potvrzovala vše, co jsme se donedávné doby dozvěděli. Stárnoucího Ezia, jeho cestu do Konstantinopolu, hledání vzpomínek Altaira, a také nějaké ty dramatické momenty.

Co očekávat na E3?

Stejně, jak tomu bylo u Assassin’s Creed 2 očekáváme pořádnou předváděčku nějaké příběhové mise i na letošní E3. Živě si pamatujeme procházku karnevalem v Benátkách a chceme vidět stejnou úroveň i teď. Můžeme také předpokládat, že bude pro novináře k dospozici hratelná ukázka multiplayeru. Nás ale napádá slušná hromada otázek, na které bychom rádi dostali odpověď.

Jak se bude Ezio převtělovat do vzpomínek Altaira? Kdo bude hlavním záporákem v AC: Revelations? Co se stane s Lucy po šokujícím konci Bratrstva? Otázek je hodně a my chceme odpovědi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama