Champions Online od roku 2011 zcela zdarma
Champions Online Novinka Champions Online od roku 2011 zcela zdarma

Champions Online od roku 2011 zcela zdarma

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Atari Europe a Cryptic Studios dnes oznámily, že bude jejich MMO Champions Online od prvního čtvrtletí příštího roku zcela zdarma. Dokonce ani nebudete muset platit měsíční poplatky.

Reklama

Jako každý online titul, který se dříve nebo později nachomýtne do vod volného hraní bude nabízet i Champions Online dodatečný bonusový obsah za příslušnou cenu. Adventures Pack, zbraně, schopnosti a různé druhy oděvů, vše si budete moci pořídit v obchodě C-Store. Samozřejmě si můžete předplatit Gold účet a dostávat bonusové vychytávky, které vás zvýhodní oproti neplatičům.

„Převést Champions Online na systém „free-to-play“ je skvělý způsob, jak dosáhnout zbrusu nové vrstvy zákazníků a PC hráčů, pro které jsou měsíční poplatky nepřekonatelnou překážkou,“ řekl John Needham, šéf studia Cryptic.

Zdarma přístupná verze hry obsahuje:

Nekonečný herní čas – hrajte jak dlouho chcete a jak moc chcete, vše bez placených registrací a vynucení kreditních karet.

Váš hrdina, Váš příběh – staňte se hrdinou, potkejte své nemesis a vypracujte se na nejvyšší příčku.

Hrajte dle svého – využijte online obchodu a svých schopností pro vytvoření unikátního hrdiny.

Beta volně šiřitelné verze Champions Online bude k dispozici 9.listopadu letošního roku, prozatím pouze pro současné hráče. Od začátku roku 2011 se stane přístupná všem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama