Chcete se stát lovcem číhajícím ve stínech? Potom se přihlaste do testování The Flock
The Flock Novinka Chcete se stát lovcem číhajícím ve stínech? Potom se přihlaste do testování The Flock

Chcete se stát lovcem číhajícím ve stínech? Potom se přihlaste do testování The Flock

Michal Burian

Michal Burian

3

Jde o zajímavou multiplayerovou hru, kde se budou hráči na mapě navzájem chytat.

Reklama

Nezávislé holandské studio Vogelsap složeno ze studentů otevřelo registrace do uzavřeného testování alfa verze jejich připravovaného titulu The Flock. Ve zkratce jde o multiplayerovou hru, kde se budou hráči na mapě navzájem chytat. Vše se přitom odehrává v temném a pustém světě, kde máte za úkol najít kýžený světelný artefakt.

Na začátku se všichni vžijí do stvoření Flock, hráč, který se jako první zmocní artefaktu, se transformuje do Carriera, křehčího, pomalejšího a více humanoidního stvoření. Pokud se vám to podaří, musíte artefakt udržen tak dlouho jak je to jen možné. Nebude to ale lehké, ostatní hráči - kteří jsou velkými a agilními tvory (Flock) - po vás uspořádají hon. Zastavit je můžete jediným způsobem, musíte na ně namířit světlo vyzařující s tajemného artefaktu. Právě to je znehybní nebo dokonce usmrtí.

Hra byla představena v dubnu letošního roku, od té doby prošla velkými změnami. Vývojáři jsou pyšní zejména na kompletní přepracování grafiky, kterou předvádí v novém traileru.

„Jsme hrdí na to, že vám můžeme ukázat nové záběry a kompletně přepracovanou grafiku, která je na mnohem lepší úrovni než ta z původního prototypu. Hra je díky nové grafice a efektům více napínavá a artefakt plní svou roli.“

Pokud se chcete přihlásit do alfa testování, tak formulář naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama