Chcete si v Evropě koupit HTC Vive? Připravte si 24 tisíc
Novinka Chcete si v Evropě koupit HTC Vive? Připravte si 24 tisíc

Chcete si v Evropě koupit HTC Vive? Připravte si 24 tisíc

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Cena VR headsetu pro evropský trh je podle očekávání o něco vyšší. Ze 799 amerických dolarů se rázem stává 899 euro.

Reklama

Jak známo, fanoušci dokážou vykopat a vypátrat ledacos. A tak narazili na přehled cen HTC Vive napříč různými zeměmi. Obrázek se objevil na NeoGaf fóru a podle všeho pochází z útrob serveru, který je používán i pro už existující obsah určený pro blogové příspěvky spojené s Vive. Pravost obrázku tedy zatím není potvrzená, ale v tuhle chvíli není moc důvodů k pochybnostem.

Jak se dalo čekat, na nás, stejně jako na zbytek Evropy, se nedávno oznámená cena 799 amerických dolarů nevztahuje. Cena pro Českou republiku a řadu dalších evropských zemí je totiž stanovená na 899 euro, což je při současném kurzu v přepočtu něco málo přes 24 tisíc korun.

Tyhle hrátky s cenovkou samozřejmě řadu hráčů a potenciálních zákazníků překvapily, nemalý poprask způsobuje i cena pro Kanadu. Znovu se zkrátka potvrzuje, že virtuální realita od HTC a Valve nebude nijak levná záležitost.

Pokud vás cena neodradila a stále si chcete HTC Vive pořídit, připravte se na zítřek, konkrétně na 16:00 našeho času. Právě v ten moment dostanete možnost si Vive předobjednat. Je dost pravděpodobné, že obrázek souvisí právě se zítřejším zpřístupněním předobjednávek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama