Chcete ve Far Cry dinosaury, upíry nebo válku ve Vietnamu?
Far Cry 4 Novinka Chcete ve Far Cry dinosaury, upíry nebo válku ve Vietnamu?

Chcete ve Far Cry dinosaury, upíry nebo válku ve Vietnamu?

Michal Burian

Michal Burian

54

Hráči rozhodují o tom, kde se budou odehrávat budoucí díly střílečky Far Cry.

Reklama

V minulém roce jsme vás v našich Jednohubkách informovali o dotazníku, kde se Ubisoft ptal hráčů, jaké chtějí další Far Cry. Za tu dobu se dotazník dost rozrostl a nabízí vskutku zajímavé možnosti, které naznačují, kde by se budoucí díly střílečky Far Cry mohly odehrávat.

Hráči si mohou zvolit válku ve Vietnamu, pokračování Far Cry: Blood Dragon nebo dokonce post-apokalyptický svět ve stylu Mad Maxe. Pojďme se na jednotlivé možnosti podívat:

Pokud by Ubisoft dal na hráče, kterým odeslal dotazník na e-mail, tak bychom se mohli podívat do různých situací. Dočkat bychom se mohli Far Cry zasazené do extrémní divočiny na Aljašce, kde bychom přežívali. Pašování kokainu v džungli kdesi v Peru, válka ve Vietnamu během roku 1960 a futuristické sci-fi prostředí na jiné planetě.

Dále pokračování povedeného Blood Dragon, Far Cry v post-apokalyptickém světě ve stylu Mad Maxe, Jurský park s dinosaury, hra zaměřena na upíry, proti kterým bychom bojovali. Existovala by i možnost, že bychom se k nim přidali.

V neposlední řadě Ubisoft nabízí možnost zvolit Far Cry založené na mytickém světě Shangri-La z Far Cry 4 a styl Spaghetti western v Americe během 19. století.

Některé nápady jsou dost šílené. Nesmíme zapomínat, že Ubisoft už zkoušel Far Cry změnit. Pokusil se o to po třetím díle, kdy vydal spin-off Blood Dragon. Šlo o kybernetickou střílečku s klišé z doby kazet VHS. Hra nedopadla vůbec špatně, nejeden fanoušek by chtěl pokračování.

Podobný dotazník byl před časem zaslán i hráčům Assassin's Creed, kteří si přáli, aby se jejich oblíbená série podívala do americké revoluce. To se jim nakonec splnilo v Assassin's Creed 3, zatímco loňské Unity přineslo dlouho očekávanou kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama