Chcete všechny bonusy (DLC i příslušenství) k Mass Effectu 3? Připravte si 15 000 korun
Mass Effect 3 Novinka Chcete všechny bonusy (DLC i příslušenství) k Mass Effectu 3? Připravte si 15 000 korun

Chcete všechny bonusy (DLC i příslušenství) k Mass Effectu 3? Připravte si 15 000 korun

36

Lidé z Destructoidu spočítali souhrnnou cenu všech stažitelných serepetiček a příslušenství a došli k částce kolem 870 dolarů.

Reklama

Ať se nám to líbí nebo ne, DLC jsou znakem doby. Avšak zrovna Mass Effect většinou nabídl stažitelný obsah, který měl nějakou užitnou hodnotu pro kované hráče.

<řečnická otázka>Co si ovšem pomyslet o souhrnné částce 870 dolarů za všechny bonusy, k níž dospěl redaktor webu Destructoid?

Celý seznam najdete na tomto původním odkazu. Obsahuje výčet hračiček od ceny Collector's Edition přes figurku Liary a DLC "From Ashes" až po hromadu, hromadu bonusů ke collector assault rifle.

Abychom ale byli fér, je třeba dodat, že bonusy k collector assault rifle (které samy utvoří 620 dolarů) půjde získat také zadarmo v průběhu hraní multiplayeru.

Rovněž day-one DLC "From Ashes", které má nabídnout novou postavu k naverbování, se ocitlo na pranýři kvůli ždímání zákazníků. Jak ovšem spekulují někteří fanoušci, "From Ashes" byl zřejmě vytvořen až po dokončení hlavní hry, což potvrdilo i BioWare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama