Child of Eden není PSN/XBLA titul
Child of Eden Novinka Child of Eden není PSN/XBLA titul

Child of Eden není PSN/XBLA titul

Michal Burian

Michal Burian

2

Při ohlášení akční arkády Child of Eden došlo na letošní E3 k velkému nedorozumění. Všichni přítomní si totiž mysleli, že hra je určena pro PlayStation Network a Xbox Live Marketplace, tedy jakási hříčka a ne plnohodnotný titul, což se rozhodli tvůrci vyvrátit.

Reklama

"Jen jedna maličkost, Child of Eden nebude distribuován prostřednictvím PSN či XBLA. Jedná se o plnohodnotný titul, s kterým máme velké plány," rozprášili tvůrci dřívější nedorozumění.

Child of Eden je akční arkáda, v níž se ponoříte do fantastického světa plného barev a nejrůznějších zvláštních efektů. Příběh se bude točit kolem hlavního hrdiny, který musí zachránit svou milovanou ženu a svět před nebezpečným a neznámým virem. Hra je připravovaná pro pohybové ovládání PS Move a Kinect.

Vše zní velmi slibně, a to především díky tomu, že na Child of Eden pracuje studio Q Entertainment ve spolupráci s tvůrcem Tetsuya Mizuguchu (autor hry Rez) a vydavatelskou společností Ubisoft. Jak to však dopadne, zjistíme až za začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama