Chris Redfield a Leon Kennedy hratelnými postavami v Resident Evil 6
Resident Evil 6 Novinka Chris Redfield a Leon Kennedy hratelnými postavami v Resident Evil 6

Chris Redfield a Leon Kennedy hratelnými postavami v Resident Evil 6

Michal Burian

Michal Burian

4

Objevily se nové informace o očekávaném šestém díle akční hororové série Resident Evil.

Reklama

Resident Evil oficiálně oznámen

Oficiální oznámení od Capcomu naleznete zde

Původní zpráva

Poprvé v historii Resident Evil bude Leon Kennedy a Chris Redfield hratelnými postavami v ambiciózním šestém dílu survival hororové série. Resident Evil 6 by měl být mnohem větší, než předešlé díly série.

Chris Redfield a Leon Kennedy nebudou ve hře sami. Chris a Leon budou mít po boku dosud nespecifikované partnery či partnerky. Oba dva však budou mít samostatný příběh, jenž se nakonec protkne.

Další hratelnou postavou bude Ada Wong, i když ne hned na začátku. Zdá se, že za Adu budeme hrát, jakmile dokončíme příběh Chrise a Leona. Šlo by tedy o třetí primární příběh s novou postavou. Každý ze tří příběhů by měl být samostatný a hráč ho bude moci začít hrát, až dokončí příběh předešlé postavy.

Resident Evil 6 by se měl odehrávat po celém světě, včetně Číny. Vývoj má na starost stejný japonský tým jak starší díly. Vývojáři se snaží najít zlatou střední cestu mezi čtvrtým a pátým dílem, tedy mezi hororem a akcí.

Po těchto uniklých informací byl samozřejmě Capcom kontaktován a odpověď byla totožná jako u reklamních plakátů, Capcom nebude v současné době fámy a spekulace komentovat.

Očekává se, že Capcom dnes v noci na virální stránce "No Hope Left" oficiálně odhalí Resident Evil 6, který by měl vyjít v listopadu 2012 pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama