Chvalozpěv Bratrstva pokračuje, PSM3 dává 92%
Novinka Chvalozpěv Bratrstva pokračuje, PSM3 dává 92%

Chvalozpěv Bratrstva pokračuje, PSM3 dává 92%

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Po absolutní recenzi časopisu T3 přichází na řadu oficiální PSM3 a pokračuje v superlativech. Hodnocení malinko klesá, ale kdo by nadával na horních deset?

Reklama

Chlapíci z časopisu PSM3 strávili také nějaký ten čas v botách Ezia Auditore da Firenze a dění v Římě na ně značně zapůsobilo. Recenze začíná pojednáním, že Bratrstvo nepřináší takové inovace, jako v případě druhého dílu oproti jedničce. Soustředí se především na vylepšení a inovaci téměř každého aspektu hry a jednoduše leští hru k dokonalosti.

Ačkoliv Ezio dokáže během hraní překvapit, největší hvězdou večera je prý město samotné. Řím je nádherné, bohaté na detaily město s téměř omračujícím počtem postranních úkolů a schovaných bonusů. I přes jedno město prý nikdy nedojde na stereotyp, což je obdivuhodné.

Multiplayerový mód, který v Bratrstvu hraje premiéru, je popsán jako inovativní a zábavný dodatek k epické singleplayerové kampani. Ke konci recenzenti jen dodali, že byla hra Assassin´s Creed: Brotherhood stvořena pro potěšení fanoušků a navnadění nováčků. Což bereme všemi deseti.

Ezia proženeme již brzy, konkrétně 19.listopadu letošního roku na obou hlavních konzolích. PC verze se zpozdí do začátku příštího roku. Prozatím si nezapomeňte vychutnat Launch trailer, který je kulervoucí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama