Chystá se hororový Contagion
Novinka Chystá se hororový Contagion

Chystá se hororový Contagion

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Stýská se vám po Half-Life 2? Stýská se vám po Source enginu? Pak upřete své oči na Contagion. Hororovou FPS exkluzivně pro PC z dílen Monochrome, jenž má být následovníkem úspěšného módu pro Half-Life 2 – Zombie Panic: Source.

Reklama

Příběh se opět vrátí ke dvoum přeživším – Eugenovi a Marcusovi, jež mají před sebou strastiplnou pouť skrze nemrtvé. Nebo spíše přes ně. Contagion má být hororový atmosférický zážitek, jenž uvrhne hráče uprostřed zombie apokalypsy s cílem jej co nejvíce podusit. Žádné kufříky nábojů, žádné rotačáky. Jen čirý strach.

Contagion se nechce zařadit spolu s tuctovými zombie střílečkami a hodlá hráčům postavit unikátní a hrozivé nepřátele, nové herní mechanizmy, různorodý arzenál zbraní a peckami nabitý soundtrack. Navíc je komunita Half-Life známa svou precizností a výpomocí, tudíž se můžeme opravdu těšit na skvělý hororový zážitek na starém dobrém Source enginu.

Datum vydání spolu s dalšími detaily dorazí v nejbližší době. Prozatím si vychutnejte premiérovou galerii a trailery níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama