Chystá se PC demo Spec Ops: The Line
Spec Ops: The Line Novinka Chystá se PC demo Spec Ops: The Line

Chystá se PC demo Spec Ops: The Line

Michal Burian

Michal Burian

6

Včera společnost 2K Games vydala konzolové demo Spec Ops: The Line a dnes prozradila, že se ho dočkají i počítačoví hráči.

Reklama

PC demoverze prozatím nemá stanoveno datum vydání, jisté je, že vyjde před plnou verzi, která je naplánovaná na červen (Jún) letošního roku.

Níže popis hry od Cenegy:

Spec Ops: The Line je provokativní a chytlavá moderní military střílečka z pohledu třetí osoby, která nutí hráče přemýšlet nad otázkou svého svědomí, tím, že je uvede do šílených situací, kdy se musí rozhodnout mezi nepředstavitelnými možnostmi, co ovlivní lidský život.

Spec Ops: The Line se odehrává v rámci zničené, dříve bohaté Dubaje. Toto hřiště pro nejbohatší elity se stane obětí ničivých písečných bouří. Ultramoderní architektura leží napůl pohřbena pod milionem tun písku. Právě písek sehraje důležitou roli v bojových situacích a vytváří tak nepředvídatelnou sílu, která bude pomáhat či škodit hráčům po celou dobu.

Zatímco většina lidí uprchla z této nově vzniklé pustiny, plukovník John Konrad a jeho tým zůstal, aby ochránil ty, co nemohli uniknout. Poté, co udeřila bouře a tým ztratil signál, americká armáda je považovala za mrtvé. Nakonec se jim přeci jen podařilo vyslat slabý nouzový signál a spustit tak záchranou operaci. Jak kapitán Martin Walker se vy a váš elitní Delta Force tým pokusí proniknout do zrádné oblasti a dostat Konráda domů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama