Chystá se testování alfa verze Evolve
Evolve Novinka Chystá se testování alfa verze Evolve

Chystá se testování alfa verze Evolve

Michal Burian

Michal Burian

4

Vybraní hráči budou moci změřit své síly a ulovit monstrum.

Reklama

Uzavřená alfa verze multiplayerové first-person střílečky Evolve bude spuštěna 30. října ve verzi pro Xbox One. Na PC a PlayStation 4 se dostane o něco později.

Pokud máte zájem se testování zúčastnit, tak navštivte oficiální stránky, kde zadáte následující kód (71687-90535-46031) společně s detaily a vybranou platformou.

Veřejná beta bude následovat na začátku příštího roku, oznámena byla akorát pro Xbox One.

Za střílečkou Evolve stojí studio Turtle Rock (Left 4 Dead), které má velké plány. Ve spolupráci s vydavatelskou společnosti 2K Games tvoří hru, kde tým čtyř lovců čelí jednomu děsivému monstru, které ovládá jiný hráč. Futuristický děj je zasazen na vzdálenou planetu, kde se hráči snaží ulovit svou kořist v adrenalinem nabitých bojích 4v1.

Evolve od vývojářského studia Turtle Rock představuje multiplayerovou střílečku nové generace, v níž čtyři lovci bojují v adrenalinem naplněných zápasech 4v1 proti jednomu hráčem ovládanému monstru. Hrajte za příšeru, která pomocí svých zabijáckých schopností a zvířecích smyslů likviduje lidské protivníky, nebo si vyberte jednu ze čtyř tříd lovců (stopař, podpora, útočník a zdravotník), spojte se s ostatními a zabijte monstrum z planety Shear, na které je flóra i fauna stejně smrtící pro lidi jako pro tamní příšery! Při kooperativní hře za čtveřici lovců se Evolve chová jako first-person akce, samotné monstrum se však ovládá z pohledu třetí osoby. Evolve tak poskytuje naprosto unikátní herní zážitek. Získáváním nových úrovní si zpřístupňujte nové lovce i monstra, vylepšení, skiny a dovednosti. Prokousávejte se žebříčkem a staňte se nejobávanějším predátorem ze všech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama