Chystá se X-Men: Destiny
X-Men: Destiny Novinka Chystá se X-Men: Destiny

Chystá se X-Men: Destiny

Michal Burian

Michal Burian

14

<strong>Aktualizováno o debut teaser</strong>. Společnost Activision ve spolupráci s Marvel chystá na podzim příštího roku novou hru ze série X-Men.

Reklama

Update (8.10.2010 - 10:10) - Čekali jsme nějaké velké odhalení, to se však nekoná. Dnes v noci jsme se akorát dozvěděli, že na hře pracuje studio Silicon Knights (stojí za Too Human či Cyber Empires) a podle temného teaser traileru se X-Men: Destiny přiblíží akčním RPG hrám, kde budete mít na výběr z různých mutantních hrdinů.

Zahaleny stále zůstávají platformy. Prozatím víme pouze, že X-Men: Destiny napadne herní konzole, což mohou být všechny stroje na trhu. Tak co si myslíte, bude hra čistou akcí, akcí s RPG prvky, čistým RPG, JRPG či karetní hrou?

Původní zpráva (7.10.2010 - 17:51): Tisková zpráva vydavatelství Activision prozradila, že ve spolupráci s Marvel Entertainment chystají novou akční hru. Prozatím víme následující: Nový druh mutantního hrdiny napadne herní konzole na podzim příštího roku. X-Men: Destiny vrhá hráče do role nového mutanta v bohatém větveném příběhu, který se vyznačuje hloubkou a výběrem s maximální kontrolou nad osudem hrdiny.

Detailnější informace budou odhaleny v průběhu dnešního večera. Nezapomeňte nás tedy bedlivě sledovat. Ohlášení X-Men: Destiny je na spadnutí a my osobně doufáme, že nebude pouze pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360, ale také pro PC, stejně jako předchůdce X-Men Origins: Wolverine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama