Chystá se zombie hra s otevřeným světem pro XBLA
State of Decay Novinka Chystá se zombie hra s otevřeným světem pro XBLA

Chystá se zombie hra s otevřeným světem pro XBLA

Michal Burian

Michal Burian

10

Studio Undead Labs se spojilo s Microsoftem na vytvoření zombie akce s otevřeným světem pod kódovým označením Class3 <strong>+ artworky</strong>.

Reklama

"Našim úkolem je vytvořit originální on-line hru, která se bude cítit jako doma na konzolích Xbox 360. Máme v plánu vytvořit ambiciózní hru s otevřeným světem pro XBLA s využitím moderních technologií," komentoval celou situaci zakladatel Undead Labs.

"Class3 umožní hráčům vybrat si, kde chtějí začít bojovat proti hordě zombií. Budou moci vylepšovat osady, provádět nájezdy pro potraviny a munici, stejně jako zachraňovat další přeživší. To vše a mnohem víc v reálném čase," poodhalil hru Jeff Strain.

Informací je však mnohem víc. Jisté je, že ve volných budovách budeme muset vytvářet speciální tábory, kam budeme dopravovat, i různými dopravními prostředky, ostatní přeživší, shromažďovat se a bránit se hordám zombíků.

Class 3 nabídne singleplayerový příběh, avšak bude stavět především na multiplayeru, v němž budou hráči běhat, zabíjet zombie a hlavně se snažit přežít.

Více informací bychom se měli dozvědět již brzy. Zatím se můžete podívat na první artworky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama