Chystají Crystal Dynamics návrat Legacy of Kain?
Novinka Chystají Crystal Dynamics návrat Legacy of Kain?

Chystají Crystal Dynamics návrat Legacy of Kain?

Michal Burian

Michal Burian

4

Jak si vysvětlit obrázky Raziela na sociálních sítích?

Reklama

Chystají v americkém studiu Crystal Dynamics návrat série Legacy of Kain, která naposledy vyšla v roce 2003 na PC, PlayStation 2 a původní Xbox? Takovou otázku si klade nejeden fanoušek. Vývojáři bez sebemenšího vysvětlení v uplynulých dnech zveřejnili na sociálních sítích obrázky hlavního hrdiny Raziela.

Jak si tyhle zprávy vysvětlit? Jednou z možností je, že Crystal Dynamics lákají na blížící se oznámení nového dílu, případně remaku/remasteru. V roce 2015 vedoucí designér Michael Brinker řekl, že příchod Legacy of Kain na současnou generaci je 50 na 50.

Připomeňme, že poslední díl s podtitulem Defiance vyšel v roce 2003. O rok později byl ve vývoji šestý díl. Na starost ho mělo studio Ritual Entertainment, ale posléze byl Legacy of Kain: The Dark Prophecy zrušen. Svého uvedení na trh se nedočkal ani údajný Legacy of Kain: Dead Sun, který měl namířeno na PS4. Na koncepty se můžete podívat zde.

Do série Legacy of Kain schválně nepočítám nepovedenou multiplayerovou záležitost Nosgoth, která byla v lednu 2015 uvedena do veřejné bety a 31. května 2016 došlo k vypnutí serverů.

Tak co myslíte? Může být ve vývoji nový Legacy of Kain? Já se spíše přikláním k remasteru, možná remaku. A to z důvodu, že Crystal Dynamics toho mají teď hodně na práci: s Marvel Entertainment uzavřeli spolupráci na Avengers (vypomáhá jim Eidos Montreal) a zapomenout nemůžeme ani na další dobrodružství Lary Croft v Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama