Chystají se závody NASCAR 2011
Novinka Chystají se závody NASCAR 2011

Chystají se závody NASCAR 2011

Michal Burian

Michal Burian

5

Na únor 2011 se chystají okruhové závody NASCAR 2011, které má pro vydavatelství Activision připravovat studio Eutechnyx, tedy autoři Supercar Challenge či Ferrari Challenge. Má se Gran Turismo začít bát?

Reklama

Podle neoficiálních informací se společnost Activision domluvila s týmem Eutechnyx aby pro ně vytvořili licencovaný díl závodů NASCAR. Ten by měl vyjít v únoru příštího roku, a to ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a Nintendo Wii.

Podle uniklých informací by závody NASCAR 2011 od Eutechnyx měly nabídnout propracovanou kariéru, 43 automobilů na startu (více pravidla NASCAR nedovolují), revoluční model poškození, rozsáhlé volby pro úpravu vozidel, Pit-stops (zastávky v boxech – tankování, výměna kol apod.), reálné opotřebení pneumatik + sledování tlaku, teploty a opotřebení brzd.

Výše zmíněné informace dávají tušit, že nás v únoru nadcházejícího roku čeká velmi zajímavý simulátor závodění v NASCAR, což by znamenalo, že se s touto populární soutěží nepotkáme pouze v Gran Turismo 5, ale také v nové NASCAR hře od Activision.

Oficiální tiskovou zprávu s představením hry očekáváme v následujících týdnech. Prozatím se můžete podívat na první artwork:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama