Chystaná aktualizace do Stardew Valley bude velká
Stardew Valley Novinka Chystaná aktualizace do Stardew Valley bude velká

Chystaná aktualizace do Stardew Valley bude velká

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac PlayStation Vita Vita

Její vydání již není daleko.

Reklama

Pokud jste někdy spustili příjemnou farmářskou záležitost Stardew Valley, jíž má na svědomí Eric Barone, dost pravděpodobně jste v ní zanechali mnoho hodin, jelikož je titul velice návykový.

Od svého původního vydání v roce 2016 jsme se následně dočkali portu hry na hromadu dalších zařízení a taktéž několika větších aktualizací, kdy ta minulá přidala rybníčky pro chování ryb a nějaké ty nové účesy pro vašeho avatara.

Letos v únoru však byl ohlášen chystaný update s označením 1.5, jenž by měl do hry přidat opravdu slušnou řádku nových věcí, kdy jednou z největších novinek bude podpora hraní ve split-screenu, což jistě uvítá velký počet fanoušků, a také přijde řada na nové ovocné stromy.

Čekání je posléze už poněkud dlouhé, ale vypadá to, že aktualizace už není příliš daleko, jelikož autor na svém Twitteru oznámil, že se její tvorba nachází ve "finální rovince", takže se na ní můžeme těšit v blízké budoucnosti.

Taktéž bylo skrze odpověď fanouškovi prohlášeno, že update bude více zaměřen na obsah, jenž naleznete ve hře později, avšak dočkáme se i některých nových možností, kvůli kterým by se mohlo vyplatit hru začít od začátku.

Výborné zprávy pak máme i pro majitele konzole PlayStation 4, jenž by si hru chtěli zakoupit digitálně, což ovšem aktuálně není v Evropě možné kvůli problémům s věkovým ohodnocení. Zdá se ale, že řešení problému se konečně posunulo směrem k vyřešení, takže si již brzy budeme moci titul zakoupit i zde.

Stardew Valley si můžete zakoupit v podstatě na všechny aktuální platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama