Chystaný Driver i Ghost Recon se zdrží, říká zpráva Ubi
Driver Novinka Chystaný Driver i Ghost Recon se zdrží, říká zpráva Ubi

Chystaný Driver i Ghost Recon se zdrží, říká zpráva Ubi

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Ubisoft právě oznámil, že se dva chystané díly veleúspěšných sérii – Driver: San Francisco a Ghost Recon: Future Soldier – které se původně plánovali na poslední čtvrtletí roku 2011, nyní odsouvají na fiskální rok 2012.

Reklama

Informace dorazily jako součást finanční zprávy Ubisoftu, která ukazovala šestiměsíční rozpis končící 30.září. Ghost Recon: Future Soldier byl původně oznámen v únoru pro PC, PS3 a Xbox360 a připravoval se na květnové vydání v příštím roce. Driver: San Francisco byl představen publiku později, v červnu, a ačkoliv byl z letošních Vánoc posunut na příští rok, všechni očekávali jeho vydání v roce 2011. Nyní se však zdá, že tomu tak nebude.

Mezi další nemilé zprávy patří oznámení, že jak strategie R.U.S.E., tak simulátor H.A.W.X. 2 nenaplnily očekávání. Naopak předobjednávky hitu Assassin's Creed: Brotherhood se oproti druhému dílu zvedly o 25%.

Prodeje se za šest měsíců vyšplhaly na 260 milionů dolarů, což je výrazný posun směrem nahoru. Vydavatel nyní očekává zvednutí prodejů až na 520 milionů dolarů díky chystaným peckám, do kterých patří AC: Brotherhood, Just Dance 2, Raving Rabbids: Travel in Time, Michael Jackson: The Experience a Your Shape: Fitness Evolved.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama