Chystejte si mobily, Final Fantasy: Brave Exvius už letos v létě!
Novinka Chystejte si mobily, Final Fantasy: Brave Exvius už letos v létě!

Chystejte si mobily, Final Fantasy: Brave Exvius už letos v létě!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Na západ dorazí plnohodnotná Final Fantasy hra pro chytré telefony.

Reklama

V návaznosti na zprávu z minulého týdne ohledně vydání hry Final Fantasy: Brave Exvius na západě, potvrdil Square Enix aspoň přibližný termín uvolnění tohoto titulu pro zařízení s iOS a Androidem, který připadl na léto tohoto roku. K dispozici bude od začátku v šesti jazycích: angličtina, němčina, francouzština, španělština, tradiční čínština a korejština.

Hráči jako dobrodruzi budou sledovat kroky dvou rytířů z království Grandshelt, když se před mini náhle objeví mladá dívka a společně budou dále pátrat po nejdůležitějším krystalu. Jak už je zvykem v podobných hrách, čeká na vás velké množství různých druhů dungeonů, kde můžete najít různé předměty, nacházet skryté prostory a hlavně objevovat cestu ven.

Toto RPG pro chytré telefony je tradiční, tahovou hrou s jednoduchými bojovými mechanismy a intuitivními dotykovými ovládacími prvky. Podle slov tvůrců ji zvládnou jak začátečníci, tak dlouholetí fanoušci série.

Hra je protkána kvalitními CG animacemi při vyvolávání summonů a zároveň se můžete těšit na nové i staré známé postavy z Final Fantasy série. Objeví se třeba Warrior of Light, Cecil, Vivi, a Terra.

Předběžná registrace je již nyní spuštěna na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama