Cities: Skylines ožije nočním životem v září
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines ožije nočním životem v září

Cities: Skylines ožije nočním životem v září

Michal Burian

Michal Burian

4

S expanzí After Dark budete moci postavit rušné město, které bude žít svým životem v noci. Záleží pouze na vás, jaké město bude.

Reklama

Společnostem Colossal Order Ltd a Paradox Interactive se v březnu letošního roku podařilo vydat budovatelskou hru, která zaujmula i fanoušky konkurenční série SimCity od Maxis a Electronic Arts. Cities: Skylines se během pár dnů stala velmi oblíbenou hrou, jež je oproti konkurenci mnohem bohatší a celkově přívětivější. Paradox Interactive chtějí na úspěch navázat nadcházející expanzí After Dark. Jak název napovídá, na hráče čeká nové dobrodružství odehrávající se v noci.

Přídavek jsme si detailně představili v předešlém článku. Dnes si pouze řekneme, že After Dark vyjde 24. září letošního roku pro PC, Mac a Linux verze za 15 dolarů (cca 360 Kč). Evropská cena zatím oznámena nebyla.

„Krom denního a nočního cyklu můžete očekávat i nové budovy a funkce úzce spojené se střídáním dne a noci. S příchodem těchto novinek se vaše město razantně změní, v noci po silnicích nebude jezdit tolik automobilů a lidé se budou sdružovat buď doma, nebo vyrazí do nějakého toho nočního klubu, baru nebo na diskotéku. Všechny tyhle zábavní podniky vyrostou ve vašem městě díky nově specializované zóně. Ta bude fungovat podobně jako stávající zóny.“

„Při hraní nesmíte zapomenout na bezpečí svých občanů. Kriminálníci a zločinci si pod rouškou tmy libují. Z toho důvodu vývojáři přepracovali celý kriminální/policejní systém. Ten bude nově podobný požárním sborům. Jakmile někdo nahlásí podezřelou aktivitu, z policejní stanice se na místo vydá policejní hlídka. Když pachatele zadrží, umístí ho do vězení. Bude tak potřeba zvýšit kapacitu věznic.“

Více informací se o novém obsahu dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama