Cities: Skylines pro Xbox One i s nočním rozšířením
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines pro Xbox One i s nočním rozšířením

Cities: Skylines pro Xbox One i s nočním rozšířením

Michal Burian

Michal Burian

1

Xbox One verze se prodává za 799 korun.

Reklama

V pátek se konečně dočkali všichni hráči Xboxu One, kteří toužili po tom vybudovat si své vlastní, prosperující město a starat se o něj. Vyšla Xbox One verze povedené budovatelské strategie Cities: Skylines, která kromě samotné hry obsahuje i rozšíření After Dark.

V současné době není známo, zda se později do Xbox One verze dostanou i další expanze, včetně Snowfall, Natural Disasters a připravované Mass Transit, která se na PC teprve začne prodávat.

Cities: Skylines - Xbox One Edition se na Xbox Store prodává za 799 Kč a přibližná velikost stažení je 2,11 GB.

After Dark obsahuje vyšší hodnotu pozemků pro pobřeží a pláže, 70 nových budov, předělaný systém kriminality, vzrůstající kriminalitu v noci, vylepšení ekonomiky a vězení. Do vězení můžete umístit zadržené zločince. Dále můžete postavit mezinárodní letiště, velké autobusové nádraží, několik nových monumentů, nový velký dopravní uzel pro nákladní dopravu, stezky pro cyklisty, autobusové a cyklistické pruhy na silnicích, čtvrti určené pro turismus a noční život, nové parky a také taxíky, včetně míst, kde mají na ulici parkovat a depa. Součástí přídavku jsou také nové modely objektů, aut a lidí žijících ve vašem městě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama