Cities: Skylines v novém DLC vyzdvihne průmysl
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines v novém DLC vyzdvihne průmysl

Cities: Skylines v novém DLC vyzdvihne průmysl

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Budete se starat o průmysl, vyrábět nové zboží, sledovat výrobní proces a žít na pěti nových mapách.

Reklama

Nejprodávanější budovatelská strategie se dočká dalšího placeného rozšíření. 23. října pro PC, Mac a Linux verze Cities: Skylines vyjde balíček Industries, který se postará o smysluplné využití průmyslové zóny za cenu 14,99€. Poprvé dostanete možnost řídit své výrobní řetězce od samotného začátku až po hotový produkt (a to vše i sledovat), stavět unikátní továrny a přizpůsobit své průmyslové oblasti dodavatelský řetězcům pro čtyři různé typy zdrojů. Zaměřit se můžete na zemědělství, dřevo, rudu nebo ropu. Výsledným produktem mohou být potraviny, hračky, nábytek, automobily a elektronika nebo luxusní výrobky. Mějte na paměti, že průmysl vyžaduje spoustu zaměstnanců, vody a elektřiny. Až budete mít vše zajištěné a dobře rozmyšlené, postavíte sklady, další podpůrné budovy a samozřejmě vše propojíte silnicí, případně dálnicí a využít můžete i lodní dopravu nebo třeba leteckou.

K průmyslu se vážou ještě nové zákony a svazy zaměstnanců. Potěší pět nových map. Jsou bohaté na přírodní zdroje a mají spoustu dopravních možností.

Kromě většího důrazu na průmysl existuje i nová služba pro obyvatele vašeho města. Jde o poštu. S ní můžete zvýšit pohodlí vašeho lidu, třídit poštu a přepravovat ji na poštovní pobočky i do domácností. Tím pádem ulice vašeho měst zaplaví poštovní vozy. Pamatujte na ně při stavbě silnic.

Zároveň s placeným dodatečným balíček se do hry dostane bezplatná aktualizace. Přidá novou radiovou stanici Synthetic Dawn Radio, stanoviště pro výběr mýtného (trochu zpomalí dopravu, ale na druhou stranu generuje další příjmy pro vaše město) a možnost označení budov za historické.

Očekáváme, že později to samé čeká i konzolové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama