Civilization 6 čeká předělání systému náboženství
Novinka Civilization 6 čeká předělání systému náboženství

Civilization 6 čeká předělání systému náboženství

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Podzimní aktualizace zahrne nové víry, budovy nebo náboženskou jednotku. Vylepšení se dočká i uživatelské rozhraní nebo umělá inteligence.

Reklama

Jestli hrajete strategii Civilization 6 a rádi byste se zaměřili na aspekt náboženství, tak právě pro vás je určená chystaná podzimní aktualizace, kterou čerstvě přiblížili tvůrci ze studia Firaxis. Ta do hry přidá dva nové Pantheony, stejně jako různé víry, v originále nazvané Founder, Follower, Enhancer a Worship. Díky nim budete moci stavět dvě nové budovy a využívat jednotku Warrior Monk.

Aktualizace zlepší i uživatelské rozhraní a umělou inteligenci. Díky tomu by měly být oceány nebezpečné, protože umělá inteligence bude více sázet na budování flotil, díky nimž dojde třeba na útoky na pobřeží. Změny uživatelského rozhraní pak zahrnují třeba přehlednější a praktičtější obrazovku diplomacie. Vylepšení se dočkají i další obrazovky nebo různé ikony.

Tvůrci slibují, že podzimní aktualizace toho nabídne ještě víc, podrobnějších informací bychom se měli dočkat s blížícím se vydáním updatu. Zatím bohužel nevíme, kdy přesně dorazí, takže si musíme vystačit s obecným podzimním termínem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama