Článek 6000192
Saw Novinka Článek 6000192

Článek 6000192

Michal Burian

Michal Burian

Zombie Studios, autoři prvního dílu SAW či Shadow Ops, na E3 poodhalili již ohlášený druhý díl hororové akční adventury SAW 2: Flesh & Blood. + GALERIE

Reklama

V minulém roce vyšla hororová logická akce SAW, která si zakládala na velmi oblíbené filmové sérii. Mnoho hráčů se na ni těšilo, ale bohužel to studio Zombie nedotáhlo do vítězného konce a ze hry se stal spíš propadák, než milovaný titul.

I proto nás překvapilo rozhodnutí společnosti Konami, která týmu Zombie zadala již před nějakou dobou práci na pokračování SAW. Z tiskové zprávy jsme se dozvěděli, že se videoherní SAW 2 inspiruje u druhého a třetího filmu. Hlavním protagonistou se protentokrát stane Danny Glover, což je syn známého Davida Tappa z filmové série.

O detailnějších informacích si prozatím můžeme nechat jen zdát. A tak neváhejte a podívejte se na galerii obrázků, jež obsahuje také nejnovější screenshoty z právě probíhající výstavy E3.

Závěrem jen dodejme, že SAW 2: Flesh & Blood vyjde na podzim letošního roku, a to pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. O PC verzi zatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama