Článek 6002968
Novinka Článek 6002968

Článek 6002968

Michal Burian

Michal Burian

2

Vydavatelství Paradox Interactive a tvůrčí celek Taleworlds Entertainment oznámili nový díl ze série Mount &amp; Blade nesoucí název With Fire and Sword <strong>+ galerie a trailer</strong>.

Reklama

V Mount & Blade: With Fire and Sword si hráči nově budou moci plně přizpůsobit hrdinu, stejně jako získají nové možnosti v obležení, nové zbraně a mnoho dalšího.

"Jde o fantastický doplněk k sérii Mount & Blade," řekl Armagan Yavuz, vedoucí vývojář. "Funkce, které With Fire and Sword zahrnuje, splňují požadavky našich fanoušků."

Mount & Blade: With Fire and Sword dále rozšiřuje bojový systém. Hráči se tak na bojišti nově setkají se střelnými zbraněmi a budou moci používat výbušniny, ať už proti vojákům nebo k rozboření zdi. Chybět nebude ani celá řada originálního multiplayerového obsahu, včetně nového kapitánského módu, jenž umožňuje hráčům ovládat svou vlastní armádu v online zápasech.

Mount & Blade: With Fire and Sword je naplánováno na druhé čtvrtletí aktuálního kalendářního roku pro PC. Nezapomeňte se níže podívat na trailer a zavítat do galerie, kde naleznete další obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama