Článek 6010938
Novinka Článek 6010938

Článek 6010938

Michal Burian

Michal Burian

1

Datadisk k pátému dílu strategie Civilization přinese nové scénáře, civilizace, města a inovovaný soubojový systém společně s tunou dalších novinek a dodatků.

Reklama

Vydavatelství 2K Games oznámilo, že datadisk Civilization V: Gods & Kings vyjde ve verzích pro PC a Mac přesně 19. června letošního roku v Severní Americe a 22. června taktéž v Evropě.

Vlastnosti datadisku

Novinky: 27 nových jednotek, 13 nových budov, 9 nových divů a 9 nových hratelných civilizací včetně Nizozemců, Keltů a Mayů.

Náboženství: Jedna z největších novinek datadisku. Díky novému zdroji jménem „Víra“ budete moci založit své vlastní náboženství a rozšiřovat jej od skromných začátků až do světového fenoménu.

Vylepšený boj: Nový systém soubojů v mnohem větší míře sází na umělou inteligenci a dobře vybalancovanou armádu. Novinkou jsou námořní jednotky pro boj nablízko, které vás opravdu donutí přemýšlet strategicky.

Diplomacie a špionáž: Kromě možnosti stavět v cizích civilizacích ambasády nyní budou velkou roli hrát i špióni. Díky nim budete moci nahlížet pod pokličku konkurence, krást její technologie či provádět psychický nátlak.

Nové stavy měst: Společně s náboženstvím byly přidány i nové stavy, do kterých se vaše města mohou dostat. Ty budou tentokrát více dynamické a přizpůsobivé situaci.

Nové scénáře: Samozřejmostí budou tři nové scénáře – pád Říma, Středověk a Viktoriánské sci-fi období.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama