Článek 6017071
Kingdoms of Amalur: Reckoning Novinka Článek 6017071

Článek 6017071

Michal Burian

Michal Burian

18

Pokud máte placený PlayStation Plus účet, můžete se koncem května a začátkem června těšit na zajímavé hry, které si zahrajete zdarma na PS3 a Vita.

Reklama

Evropská pobočka společnosti Sony dnes odhalila plánovaný balíček pro předplatitelé PlayStation Plus. Na konci května si PS+ uživatelé zdarma zahrají například Kingdoms of Amalur: Reckoning, Ico and Shadow of the Colossus HD Collection, Demon's Souls nebo Rayman Legends.

Oproti tomu se budou muset 29. května rozloučit s Hitman: Absolution, Joe Danger 2 a Dead or Alive 5. 5. června pak zmizí z PS+ programu pro Vita arkáda Sine Mora a 12. června ještě Velocity Ultra.

Nové hry pro PS Plus

29. května se na PlayStation Network pro PS3 hráče s PS+ objeví fantasy RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, Ico and Shadow of the Colossus HD Collection a RPG Demon's Souls. 5. června bude pro handheld Vita následovat plošinovka Rayman Origins a Coconut Dodge Revitalised.

Jim Ryan, prezident SCEE a CEO, řekl, že s PlayStation Plus jsou spokojeni a rozhodně bude určitým způsobem hrát tento program prominentní úlohu v next-gen konzoli PlayStation 4. Ta by se na trhu měla objevit koncem tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama