Článek 6025019
Heroes of Might and Magic 3 Novinka Článek 6025019

Článek 6025019

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

23

K patnáctému výročí od vydání původní verze.

Reklama

Heroes of Might and Magic III, legendární díl tahové série a podle mnohých i dosud nepřekonaný, se dočká HD edice v rámci oslav 15 let od vydání původní verze. Určitě k tomu dopomohly i žádosti fanoušků a komunity, kteří si předělání hry přejí už léta.

Hra bude k dispozici 29. ledna příštího roku na Steamu pro PC a tablety s operačními systémy iOS a Android. Pro tablety bude ovládání upraveno, abyste mohli hrát kdykoliv a kdekoliv. Kromě převedení do HD obsáhne hra také všech 7 kampaní, 48 skirmish map, možnost hrát lokální multiplayer a také editor map (k dispozici pouze u PC). Nové multiplayerové Steam lobby je uzpůsobena tak, aby se hráči mohli podělit o své zkušenosti a nadšení s ostatními členy herní komunity Heroes III.

Vývojáři slibují autentickou a zmodernizovanou grafikou, která vám umožní vychutnat si bitvy v širokoúhlém rozlišení. Hlavní je, že zůstane věrná původní předloze již zmíněnými scénáři a mapami.

Bohužel edice obsáhne jen původní hru The Restoration of Erathia bez datadisků Armageddon's Blade a Shadow of Death.

"Komunita je srdcem Might & Magic série a my chceme poděkovat za její trvalou podporu tím, že přinášíme příběh královny Carherine Ironfist", řekl Erwan le Breton, kreativní ředitel Might & Magic. "Chtěli jsme udržet srdce toho, co dělá Heroes III jedním z nejznámějších titulů série a zároveň poskytuje lepší vizuální zážitek a nabízí možnost hrát hru na tabletu".

Cena zatím stanovena nebyla. Níže si můžete prohlédnout převedení Hydry do HD verze a screenshot města Fortress.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama