Článek 6026286
Novinka Článek 6026286

Článek 6026286

Michal Burian

Michal Burian

3

O PC verzi středověkého RPG stále nic nového nevíme. Místo toho došlo k potvrzení PlayStation 4 a Xbox One verzí.

Reklama

TaleWorlds Entertainment dlouhou dobu mlčí o připravovaném středověkém RPG titulu Mount & Blade 2: Bannerlord, který byl oznámen na PC již v září 2013. Od té doby jsme se toho moc nového nedozvěděli a vlastně ani dnes. Pouze producent Armagan Yavuz prozradil, že kromě PC verze plánují Mount & Blade 2: Bannerlord vydat i na novou generaci konzolí.

Bohužel se nechtěl bavit o detailech, protože vše je stále pod pomyslnou pokličkou. Budeme si tak muset počkat do chvíle, kdy o PlayStation 4 a Xbox One verzí bude chtít mluvit sám vydavatel, tedy Paradox Interactive.

Pokud jste o Mount & Blade 2: Bannerlord ještě neslyšeli, tak jde o středověké realistické RPG, kde je kdysi mocná říše Calradia ve stavu úpadku. Císař zemřel a nezanechal dědice. Žoldáci, bandité a nomádi mezi sebou válčí. Zem může zachránit jen jediný hrdina, který vládne boji, dokáže vést armádu v bitvě a je chytrý. To budete právě vy, vašim úkolem bude sjednotit říši. Budete se moci připojit k některé z frakcí nebo vytvořit zcela novou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama