Článek 6026671
Novinka Článek 6026671

Článek 6026671

Michal Burian

Michal Burian

33

Ve speciálním sběratelském balení bude krom jiného ukryt artbook, soundtrack na CD, speciální sběratelská figurka a mnoho dalšího.

Reklama

Fanoušci tahové strategie Might & Magic Heroes vyhlížejí sedmý díl, který by měl po letech uspokojit jejich choutky. Pokud mezi ně patříte i vy, určitě vás zajímá obsah sběratelské edice. Máte štěstí, česká distributorská společnost Playman ho dnes k večeru odhalila.

Sběratelská edice Might & Magic Heroes VII bude ve speciálním balení kromě hry obsahovat artbook, soundtrack na CD, speciální sběratelskou figurku, lithografii, tarotové karty a speciální in-game obsah (exkluzivní hrdina, speciální mapa).

Nutno podotknout, že o obsahu sběratelské edice rozhodovali fanoušci, kteří měli možnost ve speciální anketě zvolit, co by si v edici přáli.

Sběratelskou edici Might & Magic Heroes VII s přístupem do betatestu předobjednáte v našem obchodě GameExpres za 2899 Kč nebo 104,99€. V nabídce máme také standardní edici (taktéž s přístupem do betatestu) za 1099 Kč, respektive 39,99€.

Hra vychází pro PC v druhé polovině letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama