Článek 6027548
Novinka Článek 6027548

Článek 6027548

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

7

Fanoušci si mohou konečně prohlédnout, jak vypadají elfské jednotky, které sami zvolili.

Reklama

Beta test hry je již za námi a my nyní musíme čekat necelý půl rok na vydání plné verze hry (zatím si můžete přečíst naše dojmy z beta testu). Do té doby se budeme moci těšit dalším novinkám, které nám hru o něco více poodkryjí. Vývojáři z Limbic Entertaiment nám odhalili vzhled elfí armády, kterou si sami hráči zvolili. Okamžitě po oznámení sedmých Heroes se spustilo na oficiální stránky hlasování mezi frakcí Elfů a Trpaslíků. Fanoušci si tak v anketě zvolili rasu, kterou by rádi ve hře viděli. Zvítězili (nečekaně) Elfové a následně na to započala další anketa, kde se již volilo složení elfí armády. Fanoušci si zvolili následně takto:

Složení jednotek (názvy v závorce jsou vylepšené verze):

Kmenové jednotky: Hunter (Master hunter), Dryad (Oak dryad), Pixie (Sprite)Elitní jednotky: Druid (Druid elder), Moon doe (Sun deer), Blade dancer (Blade master)Šampionské jednotky: Green dragon (Emerald dragon), Treant (Ancient treant)

Zatím podle reakcí jsou hráči vcelku nadšení, až na jednotku Blade dancer nebo Moon doe. Líbí se vám vzhled jednotek Elfů? Jako poslední nám zbývá odhalení konceptů armády Kobky (Temní elfové). Ti budou pravděpodobně následovat během několika následujících týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama