Článek 6028051
Novinka Článek 6028051

Článek 6028051

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Uvidíte například crafting zbraní, změny počasí, propracovanější dobývání hradů nebo replay editor. Také jsme se dočkali nových screenshotů. <strong>Doplněno o další videa.</strong>

Reklama

Aktualizace: Pokud by vám video níže náhodou nestačilo, máme tu ještě dvě videa. První z nich je klasické gameplay, druhé ukazuje různé možnosti enginu (thx burcha).

Původní zpráva (17:45): Z druhého dílu Mount & Blade od tureckého studia TaleWorlds Entertainment jsme toho dosud moc neviděli. Vlastně jsme si museli vystačit jen s hrstkou screenshotů a videem ukazujícím pokrok v enginu.

Tahle situace se ale mění s novým videem, které ukazuje hned několik novinek, kterými se Bannerlord pochlubí. Patří mezi ně změna počasí a ročního období, crafting zbraní, větší množství techniky při dobývání hradů a drobnost v podobě stolních her. Třešničkou na dortu je pak replay systém, jenž očividně funguje jako komplexní editor scén, které zaznamenáte.

Celé video navíc slouží jako další prezentace nového enginu a je třeba říct, že grafika zatím není vůbec k zahození a technologie, které nyní v TaleWorlds používají, udělaly od dob oblíbeného Warbandu velký krok kupředu.

Novinky vidíme i na nových screenshotech, které ukazují především novou podobu klasických prvků, konkrétně mapu herního světa, rozhovor, souboj nebo editor postavy. Autor screenshotu chtěl očividně vytvořit Arnolda Schwarzeneggera v nejlepších letech, ale výsledek dává až příliš prostoru pro dohady o tom, nakolik se Arnie povedl. Pokud to opravdu měl být Arnie.

Zatím nicméně nevíme nic o bližším datu vydání, stejně tak nevíme, jestli tvůrci opravdu chystají konzolové verze hry, o kterých se nedávno mluvilo. Od té doby koneckonců mohlo dojít ke změně plánů.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama