Článek 6032843
Novinka Článek 6032843

Článek 6032843

Michal Burian

Michal Burian

16

Přicházejí nebojácní a pracovití trpaslíci.

Reklama

Původně měl samostatný datadisk Trial by Fire k Might and Magic: Heroes VII vyjít 2. června letošního roku, byl ale odložen. Fanoušci se dočkali teprve 4. srpna. Expanze je dle Ubisoftu vhodná jak pro nováčky série, tak i pro staré matadory.

Trial by Fire stojí na Steamu necelých 30 euro a nabízí nový epický příběh rozdělen do dvou kampaní. V první budete hrát za nedávno korunovaného císaře Ivana, zatímco v druhé za legendární hrdiny z řad trpaslíků. Vilma Bjornsdottir, trpasličí diplomatka, se snaží zabránit konfliktu mezi Svatou gryfí říší a trpasličím královstvím Grimheim. To nalezneme na serveru Ashanu, kde trpaslíci obývají nehostinné polární pláně a podzemní kamenné síně. Často se dostávají do konfliktu s temnými elfy, které nemají vůbec v oblibě. Uctívají boha Arkatha, draka ohně, a vládnou bravurně runovou magií. Jejich řady se skládají z trpasličích štítonošů, runových mágů či bytostí ovládající oheň.

Společně s trpaslíky pochopitelně musí přijít i nová frakce. Ano, budete moci hrát za trpaslíky a spolehnout se na neohrožené válečníky nebo pracovité kováře společně s novými artefakty a kouzly. Samozřejmě nechybí nová mapa a spoustu dalšího.

Co dalšího na hráče Might & Magic Heroes 7 čeká? Pokud Ubisoft nestopne další vývoj, tak by po trpaslících měli následovat démoni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama