Článek 6033017
Novinka Článek 6033017

Článek 6033017

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Na své si přijdou především mílovníci velkého zástupu vojáků. Tvůrci navíc poodhalili téma diplomacie.

Reklama

Bannerlord je pořád ještě docela daleko (i když doufáme, že ne moc daleko), ale pořád se dozvídáme nové věci. Nedávno jsme se třeba dozvěděli, že Mount & Blade: Warband vyjde na konzole a zrovna dnes jsme se v případě Bannerlordu dočkali nových záběrů z hraní.

Teď nás čekají screenshoty a malá tisková zpráva na téma diplomacie.

„V TaleWorlds jsme implementovali nové možnosti související s diplomacií. Ať už osobní nebo státní. Bojujte slovy, nikoli zbraněmi, využijte vašeho postavení, abyste krále poslali proti vašim nepřátelům,” dočteme se v tiskové zprávě.

„Za velkolepými bitvami a souboji se skrývá jádro hry - politika, romantika, intriky. Bannerlord vás posadí ke stolu a předloží před vás výzvu a svobodu uskutečnit důležitá rozhodnutí, která změní vaše přátele i nepřátele.

Využijte vašeho vlivu, abyste zajistili mír, pokud vám už válka nevyhovuje, a nabídněte druhé straně vaší půdu, zboží nebo zlato. Bannerlord má za cíl posunout sérii kupředu ve všech ohledech, a to tak, že nabídne hráči spoustu možností, jak dosáhnout svých cílů.”

Prozatím zůstává Bannerlord hrou jen pro PC, a to i přesto, že se na konzole chystá šest let starý Warband. Teď už by to chtělo jenom to datum vydání…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama