Článek 6033621
Novinka Článek 6033621

Článek 6033621

Michal Burian

Michal Burian

2

<strong>Aktualizováno o další artwork</strong>.

Reklama

Aktualizace: Michel Ancel nepřestává s vábením na nový Beyond Good & Evil. Tvůrce na svém Instagramu zveřejnil druhý artwork. Tentokrát ukazuje statného humanoidního žraloka. Vypadá to, že tyhle teasery mají jeden jediný důvod, podpořit Ubisoft v boji s mediálním konglomerátem Vivendi, které hodlá převzít francouzskou vydavatelskou společnost. Ubisoft má mít dnes důležitou schůzku s akcionáři. Vedení Ubisoftu i Ancel si myslí, že by Vivendi zabilo tvůrčí nezávislost a kreativitu Ubisoftu.

Původní zpráva: Delší dobu víme, že designér Michel Ancel pracuje nejen na svém nezávislém projektu Wild, ale také na nové hře ve spolupráci s Ubisoftem. S největší pravděpodobností se jedná o dlouho očekávaný druhý díl Beyond Good & Evil, který byl oznámen již před mnoha lety, ale nikdy nespatřil světlo světa. Když nepočítáme pár ukázek ve špatné kvalitě.

Novou naději do žil fanoušků Beyond Good & Evil nalil dnes sám Michel Ancel. Na svém Instragramu zveřejnil obrázek s textem „Někde v systému 4“. Právě v systému 4 se odehrává Beyond Good & Evil. Navíc účet Ubisoftu na Twitteru na tenhle obrázek upozornil.

Když se na obrázek pozorně podíváte, zjistíte, že roztomilé prasátko na rameni zarostlého muže připomíná malého Pey'je, adoptivní strýc hlavní hrdinky Jade. Internetem se říší spekulace, že ten muž by mohl být dokonce její otec, umřel, když byla malá.

Že by nevyšla dvojka, ale prequel?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama