Článek 6033876
Novinka Článek 6033876

Článek 6033876

Michal Burian

Michal Burian

1

Světlo světa má spatřit v létě 2018. Na co se zaměří?

Reklama

Po několika náznacích potvrdil Ubisoft před dvěma týdny vývoj nového Beyond Good & Evil. Na plnohodnotné představení si ale musíme počkat. Již dříve se vynořily zprávy, že by tahle hra neměla být pokračováním, ale novým začátkem s pohledem do minulosti. To tak trochu naznačily i artworky od Michaela Ancela, otce Raymana a Beyond Good & Evil.

Dnes se k této možnosti přiklání další zdroje. Jeden z nich, který je obeznámen s vývojem, tvrdí, že je to samostatný restart, než tradiční pokračování. Ke svému tvrzení přidal, že se příběh bude soustředit na hlavní hrdinku Jade, ale zároveň se více zaměří na prasátko Pey’je, což je její adoptivní strýček. Právě jeho jsme mohli vidět na artworku, ovšem v mladší formě. Dozvědět se máme i něco zajímavého o konci prvního dílu a celkově se seznámit s důležitými aktéry.

Záměrem Ubisoftu je, aby neodradil mladší hráče, kteří původní Beyond Good & Evil nehráli. Z toho důvodu by hra neměla mít číslovku dvě, místo ní bude nějaký podtitul. Vypadá to, že Ubisoft si připravuje cestičku pro případný "třetí díl".

Kdy se dočkáme odhalení? To by mělo být zároveň s představením nové konzole Nintenda s označením NX. Hra by potom měla spatřit světlo světa v létě 2018. Zatím ale nevíme, zda půjde o exkluzivitu nebo dorazí zároveň na více platforem. Proslýchá se, že Nintendo zachránilo vývoj tohoto Beyond Good & Evil, tedy vyplatilo Ubisoftu nemalé peníze, což vydavatele přesvědčilo, aby dal značce znovu šanci – po těch průtazích a nesplněných očekáváních z vývoje dvojky.

Artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama