Článek 6033924
Novinka Článek 6033924

Článek 6033924

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Pochází z čerstvě spuštěné Steam stránky a tvůrci upozorňují, že se ještě mohou změnit. Doporučené požadavky zatím neznáme.

Reklama

Tvůrci očekávaného Mount & Blade 2: Bannerlord ze studia TaleWorlds Entertainment v průběhu dnešního dne spustili Steam stránku hry. Datum vydání nebo cenu na ní ale nenajdeme a nových obrazových materiálů je také dost málo. Jde vlastně jen o jeden screenshot, který najdete níže.

Nejzajímavější jsou tudíž provizorní minimální požadavky. Provizorní z toho důvodu, že tvůrci pod nimi uvádí informaci, že se ještě mohou změnit. I tak ale nabízí představu o tom, jak může být druhý díl Mount & Blade náročný. Jak se dá při pohledu na grafickou prezentaci hry očekávat, aktuální minimální požadavky rozhodně nejsou kdovíjak vysoké.

Jediný překvapivý požadavek se týká 40 GB na disku. V dnešní době jde o standard, ale předešlé Mount & Blade tituly byly v případě velikosti hodně úsporné. Ale teď už k samotným nárokům.

Minimální požadavky:

Procesor: Intel i3-2100 / AMD FX-6300 Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240 Pevný disk: 40 GB volného místa

Doporučené požadavky zatím neznáme. A jen tak mimochodem, spuštění Steam stránky nutně neznamená, že už se blíží vydání hry. Stačí se podívat na Rising Storm 2: Vietnam od TripWire Interactive. Ten má vlastní stránku obchodu na Steamu už od ledna, a přesto má k vydání hry dojít až začátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama