Článek 6036621
Novinka Článek 6036621

Článek 6036621

Michal Burian

Michal Burian

1

Na odhalení si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

Reklama

Na Beyond Good & Evil 2 je ještě příliš brzy, dal jeho tvůrce jasný signál. Michel Ancel do světa vykřičel, že očekávané pokračování adventury nebude součástí programu tiskové konference Ubisoftu na E3 v Los Angeles. Ta se koná začátkem června. Sám vývojář následně upřesnil, že na Beyond Good & Evil 2 stále pracují a k plnohodnotnému odhalení by podle něj mělo dojít někdy v průběhu letošního roku. Po nějaké době ale jeho příspěvek z Instagramu zmizel.

Vývoj Beyond Good & Evil 2 je dost složitý. Hra měla dorazit na pulty obchodů před několika lety, v plánu Ubisoftu je už od roku 2010, ale vše nešlo tak, jak si představovali. Až koncem loňského roku Ancel prozradil, že je druhý díl v předprodukci. O měsíc později ještě utrousil, že jim konečně technologie umožnila se Beyond Good & Evil 2 naplno věnovat.

Aby toho nebylo málo, tak letos v lednu se objevily spekulace naznačující možnou časovou exkluzivitu. Beyond Good & Evil 2 by mohlo s určitým předstihem vyjít na Nintendo Switch a po určité době na další platformy. Nic takového ale Ubisoft dosud nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Chytřejší tak budeme až za několik měsíců. Doufejme, že vydavatel nebude vyčkávat moc dlouho a Beyond Good & Evil 2 nám konečně s plnou parádou představí a řekne, na jakých platformách si titul zahrajeme.

Připomeňme, že Michel Ancel kromě Beyond Good & Evil 2 dělá ještě na vlastním projektu v rámci svého studia Wild Sheep Studio. V něm s malým týmem kutí PS4 exkluzivitu Wild. Jde o survival adventuru v otevřeném světě, kde hráči budou ovládat zvířata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama