Článek 6036870
Novinka Článek 6036870

Článek 6036870

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Ne, datum vydání stále neznáme. <strong>Doplněno</strong> o gameplay videa a nové informace.

Reklama

Podle očekávání došlo na PC Gaming Show k odhalení nového traileru druhého dílu Mount & Blade. Nové video se zaměřuje na boj v masivních bitvách. Kořeny série se rozhodně nezapřou a dlouho očekávaný Bannerlord opět vypadá jako notně vylepšený Warband. Všimnout si můžete různých frakcí, zbraní a samozřejmě potoků krve.

Předností masivních bitev jsou rozsáhlé formace. Nad pohybem, formací a chováním každé jednotky máte kontrolu, takže lze porůznu taktizovat v závislosti na tom, jaké typy jednotek máte po ruce. Velitelé ovládaní umělou inteligencí mohou přitom rozsáhle taktizovat, využívat komplexní formace a samozřejmě představovat řádnou výzvu. Jejich chování je navíc inspirováno skutečnými stratégy, třeba Alexandrem Velikým. Nechybí ani systém Seargant, díky němuž mohou velitelé přiřadit jednotky k ostatním lordům v boji, a to včetně hráče.

Došlo i na zlepšení soubojového systému. Ten staví na základech předešlých dílů série, založených na útocích a pohybech z více směrů, a zahrnuje i něco nového. Využívat můžete blokování a údery štítem nebo řetězení útoků, přičemž nechybí ani vylepšené animace.

Trailer není to jediné, co je momentálně k dispozici. Tvůrci zveřejnili i rozsáhlejší gameplay záběry, které najdete níže. Na odhalení data vydání, na které mnozí hráči a fanoušci čekají jako na smilování, bohužel ani tentokrát nedošlo.

Gameplay videa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama