Článek 6036941
Novinka Článek 6036941

Článek 6036941

Michal Burian

Michal Burian

1

Program Space Monkey odhalil, že na Nintendo Switch tohle očekávané dobrodružství nebude, alespoň zatím ne.

Reklama

Kdybychom měli vybrat největší překvapení letošní E3, hodně vysoko by bylo akční dobrodružství Beyond Good & Evil 2, které původně v Los Angeles vůbec být nemělo. Ubisoft ale potěšil všechny fanoušky a dlouho odkládanou hru znovu oznámil formou téměř čtyřminutového traileru.

Do světa následně vykřičel, že se máme těšit na epické vesmírné dobrodružství a cestu do Systemu 3, kde zažijeme to, co předcházelo jedné z nejoblíbenějších her Ubisoft. Tím pádem potvrdil, že Beyond Good & Evil 2 je prequelem.

„Bojujte společně s nezapomenutelnými postavami v úžasné nové sluneční soustavě. Bojujte za svobodu a právo určit si svůj osud mezi hvězdami," vnadil po své tiskové konferenci Ubisoft. Tohle dobrodružství si budete moci zahrát sami nebo s přáteli v rozsáhlém online hřišti.

Během prezentace ale chyběla zmínka o platformách a mezi fanoušky se začalo šuškat, zda se nenaplní dřívější spekulace. Ty hovořily o tom, že vývoj Beyond Good & Evil 2 podpořila společnost Nintendo a vyjednala si exkluzivitu pro Switch. To dle nejnovějších informací nehrozí.

Jak jsme vás již informovali, tvůrci na oficiálních stránkách spustili Space Monkey Program, do něhož se mají hlásit hráči, kteří chtějí pomoci s vývojem Beyond Good & Evil 2. Pokud vás tvůrci vyberou, budete si moci mezi prvními prequel zahrát, dozvědět se zajímavé informace apod. V přihlášce máte označit svou preferovanou platformu, na výběr je PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Z toho usuzujeme, že Beyond Good & Evil 2 na Nintendo Switch nevyjde, alespoň zatím ne. Možná v budoucnu bude Switch verze oznámena. Kdo ví.

Když už jsme u Beyond Good & Evil 2, tak se hodí napsat také slova Michela Ancela, která pronesl během živého vysílání na Twitchi. Otec Raymana vysvětlil, proč tak dlouho trvá vývoj. Podle jeho slov pracovali tři roky na technologii, která by jim umožnila vytvořit titul, o které sní. To je hra, jež nebude hráče limitovat. Hráči budou moci cestovat vesmírem, přistávat na planetách, navštěvovat města a seznamovat se s místními obyvateli, odlišnou gravitací apod. Prý jim to předešlá generace konzolí nedovolila.

Generální ředitel Ubisoftu si přístup Ancela pochvaluje. Už se nemůže dočkat, až se komunita zapojí do vývoje Beyond Good & Evil 2 a pomůže stvořit hru, po které touží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama