Článek 6037047
Novinka Článek 6037047

Článek 6037047

Michal Burian

Michal Burian

9

Prototyp nastiňuje, co vše budeme moci v prequelu dělat.

Reklama

Na tiskové konferenci Ubisoftu v rámci E3 se zčistajasna objevila dobrodružná akce Beyond Good & Evil 2, na kterou fanoušci mnoho let čekají. Spousta z nich byla z prezentace nadšena, ale zároveň byli někteří zklamáni. Ubisoft ukázal jen filmeček a nic ze samotné hry. To dnes napravil Michel Ancel, designér a tvůrce Raymana nebo původního Beyond Good & Evil, který umožní i nám smrtelníkům nakouknout do zákulisí a podívat se na raný prototyp Beyond Good & Evil 2. Ten mohli vidět pozvaní novináři za zavřenými dveřmi v Los Angeles.

Beyond Good & Evil 2 je prequel, „kde budete bojovat společně s nezapomenutelnými postavami v úžasné nové sluneční soustavě za svobodu a právo určit svůj osud mezi hvězdami.“ Těšit se můžete na cestu do Systemu 3, kde zažijete to, co předcházelo jedné z nejoblíbenějších her Ubisoftu.

V patnáctiminutovém streamu se Ancel zaměřil hlavně na svobodu. S opičákem, který byl vidět i v traileru, budete moci dělat, co se vám zrovna zamane. Ancel prezentoval i přechod mezi planetou a vesmírem.

Nejdůležitější ale pro komunitu jistě bude zahrnutí fotoaparátu pro pořizování důkazů o zvěrstvech, které se v tomto světě dějí. Důkazy poté předáte příslušným organům ve městě. Ostatně, v jedničce jste bojovali proti útlaku v kůži investigativního fotožurnalisty. Byla by tak škoda, kdyby foťák nebyl součástí prequelu.

Na první pohled je vidět, že je před vývojáři ještě spousta práce. Jsou teprve na začátku dlouhého vývoje. Z toho důvodu nemá Beyond Good & Evil 2 stanoveno datum vydání, dorazit by mělo na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama