Článek 6037078
Novinka Článek 6037078

Článek 6037078

Michal Burian

Michal Burian

Také pirátské dobrodružství v kostičkovém světě nebo nemotorný robot v Grow Up.

Reklama

Majitelé zlatého členství na konzolích Xbox už vědí hry, které si v průběhu července budou moci zdarma zahrát. Společnost Microsoft si pro Xbox One připravila nemotorného robota v adventuře Grow Up. Jde o pokračování Grow Home. Robot má za úkol nalézt svou loď MOM, kde se narodil. Druhou hrou je Runbow, podivná šílenost pro 9 hráčů, která by mohla na pár hodin zabavit. Pokud nejste na multiplayer, tak má tahle barevná plošinovka i masivní singleplayerovou část.

Na Xboxu 360 se zpětnou kompatibilitou pro Xbox One je to akce Kane & Lynch 2: Dog Days. Její popis je jednoduchý - drsná, brutální krimi střílečka se silným příběhem, jenž sleduje dva psychicky narušené zločince v jejich cestách po šanghajském podsvětí. Kromě hry pro jednoho hráče si užijete online kooperaci nebo multiplayer.

Na závěr jsem si nechal pirátské dobrodružství v kostičkovém světě. LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game si užijí děti i dospělí hráči. Titul je založen na čtyřech filmech Pirátů z Karibiku a nabídne jejich děj, místa a postavy. Součástí je více než 20 úrovní, 70 hratelných postav a lokální kooperace pro dva hráče.

Kdy si tyhle hry budete moci stáhnout?

Grow Up — od 1. do 30. července (Xbox One) Runbow - od 16. července do 15. srpna (Xbox One) Kane & Lynch 2: Dog Days - od 1. do 15. července (Xbox 360 a Xbox One) LEGO Pirates of the Caribbean - od 16. do 31. července (Xbox 360 a Xbox One)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama