Článek 6037801
Novinka Článek 6037801

Článek 6037801

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Vývojáři znovu ukazují Kapitánský mód, tentokrát ve videu, které má více než 13 minut.

Reklama

Na letošním Gamescomu představili tvůrci Mount & Blade 2: Bannelord multiplayerový režim Captain Mode, ve kterém můžete vést svou vlastní jednotku vojáků ovládaných umělou inteligencí. Captain Mode jsme měli možnost vidět ve dvou oficiálních videích z hraní, nyní je k dispozici i třetí sestřih, který se zaměřuje na střet frakcí Khuzait a Empire.

Captain Mode a multiplayer obecně blíže popisuje nový blogový příspěvek vývojářů: Na letošním Gamescomu jsme poprvé představili multiplayer v Mount & Blade 2: Bannerlord. Jedná se o aspekt hry, na jehož vylepšení jsme velmi tvrdě pracovali. Nedávno jsme oznámili, že Bannerlord poprvé představí matchmaking systém v sérii Mount & Blade s cílem nabídnout hráčům spravedlivější a náročnější MP zážitek. Doufáme, že rozšíříme a zdokonalíme stávající herní režimy, které byly uvedeny v předchozích titulech značky Mount & Blade, a přitom stále nabídneme něco nového a zajímavého.

Kapitánský mód umožňuje hráčům velet svým vlastním AI vojskům v multiplayerových PvP bitvách. Navrhli jsme režim tak, abychom ponechali prostor pro individuální dovednosti hráčů, ale týmová práce a strategie vždy dávají týmu obrovskou výhodu na jejich cestě k vítězství. Existují dva způsoby, kterými týmy mohou vyhrát hru: buď likvidací všech nepřátelských sil, nebo ovládnutím bojiště pomocí vlajek. Vlajky postupně z bitevního pole mizí, dokud nezbývá jen jedna vlajka, kolem níž se odehraje vrcholná závěrečná bitva.

Stejně jako u mnoha dalších oblastí naší hry je tento herní mód stále ve stádiu vývoje. UI je například něco, na čem stále pracujeme a uvědomujeme si, že potřebuje ještě zlepšit. Dohodli jsme se na něčem, co by poskytlo hráčům všechny základní informace, které potřebují, aby se mohli zaměřit na vlastní hraní.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama